Bilglass

Som medlem av RIIS bilglass tilbyr vi reparasjon og montering av alle typer glass til bil og båt. Glassarbeider på alt av person-, vare- og lastebiler samt andre
 transportmidler vil bli behandlet fagmessig hos oss. Gjennom å velge oss er du garantert et høyverdig håndverksmessig utført arbeid på bilen din - enten det er skifting eller raparasjon av front-, side- eller bakrute.

Ta kontakt med oss, så finner vi ut om skaden dekkes av forsrikringsselskapet, med eller uten egenandel. Glass-skader medfører ikke bonustap.

Trenger du bil mens vi jobber med bilen din, får du låne det av oss!

Ring oss for i dag på tlf: 333 52 250

Riis Bilglass

Steinsprutskade?

Har du fått steinsprutskade på din frontrute? Fortvil ikke. Vi reparerer skaden kostndadsfritt uten egenandel dersom du har kasko eller delkasko. Venter du til ruten sprekker må du bytte hele frontruten.

Knust rute?

Knuste ruter erstattes for alle bilmerker og modeller. Der er viktig at ruten blir erstattet med glass med samme tilleggsutstyr og av samme kvalitet som originalt. Som kunde hos oss er du sikret at alle detaljer og kvalitetskrav blir ivaretatt.

Slitt frontrute?

Frontruta utsettes for mange ulike ytre påkjenninger, som veistøv, steinsprut, slitte vindusviskere, og bruk av vindusviskere uten spylevæske. Dette medfører dårlig sikt, spesielt ved lav sol. Hos oss får du en vurdering om frontruta bør skiftes eller ikke.

>Ring oss i dag på tlf: 333 52 250

 

Kontakt oss

Vi holder til på Håndverksenteret ved Smidsrødveien på Nøtterøy.
Ring oss gjerne, eller bruk skjemaet under.

AS Glassrønning
Håndverksenteret
Smidsrødveien 45
3120 Nøtterøy

Tlf: 33 35 22 50
E-post: post@glassronning.no

Åpningstider:
man-fre: kl.08.00 - 16.00
tor: kl. 08.00 - 17.00
Lørdager stengt.