Glass og miljø

Glass har stor betydning for menneskers miljø og velvære. Dagslyset spiller en viktig rolle for våre biologiske funksjoner. Ettersom vi tilbringer stadig mer tid innendørs, må vi stille høyere krav til dagslysnivået i våre bygninger. Dette må skje på en energieffektiv måte for å redusere belastningen på det globale miljøet.

I henhold til byggforskriftene skal bygninger være utformet slik at energiforbruket begrenses gjennom lavt varmetap, lavt kjølebehov, effektivt varme- og kjøleforbruk og effektivt strømforbruk.

Nye EU-direktiv om mer energieffektive bygninger i framtiden driver utviklingen mot mer energibesparende produkter, og i dag er det fullt mulig å bygge med store vinduer og glassflater uten å få problemer med varmetap, overskuddsvarme, kaldras eller følt trekk fra vindusflaten. Med det nye energispareglasset, som slipper inn solvarmen uten å slippe ut varmen i rommet, kan vi bygge akkurat så fritt og åpent som vi ønsker.

Energispareglassets lave U-verdier gjør dem så effektive at vi kan velge mellom en vanlig vegg og et glassparti uten at komfort eller energiutgifter påvirkes. Utslaget over hele året og med hensyn til gratisenergien fra solen, gir vinduet samme isolering som veggen. 

Kontakt oss

Vi holder til på Håndverksenteret ved Smidsrødveien på Nøtterøy.
Ring oss gjerne, eller bruk skjemaet under.

AS Glassrønning
Håndverksenteret
Smidsrødveien 45
3120 Nøtterøy

Tlf: 33 35 22 50
E-post: post@glassronning.no

Åpningstider:
man-fre: kl.08.00 - 16.00
tor: kl. 08.00 - 17.00
Lørdager stengt.