Om oss

AS Glassrønning er en glassmesterforretning med lang erfaring, et stort produktspekter og omfattende servicetilbud. Våre ansatte har solid kunnskap i montering av såvel enkle som komplekse glassløsninger i privatboliger, næringsbygg, bil og båt. Bedriften er godkjent for ansvarsrett og kjent for høy kvalitet på alt utført arbeid. AS Glassrønning er medlem av RIIS Bilglass.

Fra småvinduer til hele glassfasader

AS Glassrønning er en ressurssterk og fleksibel glassmesterforretning. Vi påtar oss både små og store oppdrag, for såvel privatpersoner som entreprenører. Som totalleverandør kan vi levere alt fra enkeltvinduer til hele glassfasader og vinterhager. Bruk oss gjerne som rådgiver - vi har lang erfaring og kan gi råd som fører til gode løsninger. Oppdrag kan utføres til faste priser. 

Alt innen bil- og bygningsglass

Glassmestertjenester
Reparasjon og montering av bygningsglass i standard- og spesialmål. Vanlig vindusglass, sikkerhetsglass, energiglass, brann- og støyglass. Døgnvakt for skadeutbedring og sikring av boliger og næringsbygg. Utrykning i samarbeid med Viking Redningstjeneste.

Bilglass
Reparasjon og montering av alle typer glass i motorkjøretøyer/båt i samarbeid med RIIS Bilglass.

Vinduer og dører
Vi leverer vinduer fra kjente produsenter i inn- og utland. Vinduer av tre, aluminium eller aluminiumsbelagte trerammer, PVC-vinduer, glassdører for utvendig og innvendig bruk samt takvinduer.

Film
Solavskjerming, sikkerhetsfilm, ugjennomsiktig film.

Blyglass
Bly- og messigglass, samt fasettslipte ruter.

Akryl
Plastplater og kanalplater

Se våre produktsider for mer produktinfo >

Kontakt oss

Vi holder til på Håndverksenteret ved Smidsrødveien på Nøtterøy.
Ring oss gjerne, eller bruk skjemaet under.

AS Glassrønning
Håndverksenteret
Smidsrødveien 45
3120 Nøtterøy

Tlf: 33 35 22 50
E-post: post@glassronning.no

Åpningstider:
man-fre: kl.08.00 - 16.00
tor: kl. 08.00 - 17.00
Lørdager stengt.