Om oss

AS Glassrønning er en glassmesterforretning med lang erfaring, et stort produktspekter og omfattende servicetilbud. Våre ansatte har solid kunnskap i montering av alt fra enkle til komplekse glassløsninger i privatboliger og næringsbygg. Bedriften er godkjent for ansvarsrett og kjent for høy kvalitet på alt utført arbeid. 

Fra småvinduer til hele glassfasader

AS Glassrønning er en ressurssterk og fleksibel glassmesterforretning, og vi påtar oss små og store oppdrag for såvel privatpersoner som entreprenører. Som totalleverandør kan vi levere alt fra enkeltvinduer til hele glassfasader og vinterhager. Bruk oss gjerne som rådgiver - vi har lang erfaring og kan gi råd som fører til gode løsninger. Oppdrag kan utføres til faste priser. 

Alt innen bil- og bygningsglass

Glassmestertjenester
Reparasjon og montering av bygningsglass i standard- og spesialmål. Vanlig vindusglass, sikkerhetsglass, energiglass, brann- og støyglass. Døgnvakt for skadeutbedring og sikring av boliger og næringsbygg. Utrykning i samarbeid med Viking Redningstjeneste.

Vinduer og dører
Vi leverer vinduer fra kjente produsenter i inn- og utland. Vinduer av tre, aluminium eller aluminiumsbelagte trerammer, PVC-vinduer, glassdører for utvendig og innvendig bruk samt takvinduer.

Blyglass
Bly- og messinglass, samt fasettslipte ruter.

Akryl
Plastplater og kanalplater

Se våre produktsider for mer produktinfo >

Kontakt oss

Vi holder til på Håndverksenteret ved Smidsrødveien på Nøtterøy.
Ring oss gjerne, eller bruk skjemaet under.

AS Glassrønning
Håndverksenteret
Smidsrødveien 45
3120 Nøtterøy

Tlf: 33 35 22 50
E-post: post@glassronning.no

Åpningstider:
man-fre: kl.08.00 - 16.00
tor: kl. 08.00 - 17.00
Lørdager stengt.