Speil tilskjært etter mål

Speil til bad kan fås i alle former og størrelser. Om du trenger et stort speil til å ha på veggen på badet, eller et lite speil over vasken, kan vi ordne det du måtte ønske.

Vi kan lage speilet eller speilene nøyaktig slik du ønsker. Vi trenger bare opplysninger om størrelser de skal skjæres til, og hvilke utførelser du ønsker deg.

Speil har en fantastisk evne til å gjøre at rom føles større, så mulighetene er uendelige i forhold til hvordan speil kan brukes for å skape større romfølelse.

Vi fører alt av speil – samt monteringstilbehør til speil. Med årelang erfaring på produksjon av tilpassede speil, er vi temmelig sikre på at vi kan lage ditt drømmespeil akkurat slik du ønsker!

Vi kan levere alt av speilklips, tosidig speiltape, speilsilikon, speilskinner osv. Har du bare idèen til hvordan du vil at speilet skal lages, kan vi lage det for deg. Vi kan gi deg råd og tips til hvordan speilet må bores og kappes for at det skal være sterkt og tåle påkjenninger.

Behandling av speil
- Borer og kapper hull i speil
- Polerte og faset (opptil 40mm) slipte kanter på speil
- Påføring av sikkerhetsfolie bakpå speil
- Uv-liming av speil (speil mot speil)
- Såndblåsing av motiver på speil
- Innramming av speil

Vi leverer og monterer alle typer speil i forskjellige fasonger, farger og dimensjoner, til forskjellige formål. Fra interiørspeil til utvendig bruk. Speil tilkappes etter nøyaktig ønskelig mål.

Ring oss gjerne på telefon 33 35 22 50 eller ta kontakt med oss med din forespørsel om speil >

Kontakt oss

Vi holder til på Håndverksenteret ved Smidsrødveien på Nøtterøy.
Ring oss gjerne, eller bruk skjemaet under.

AS Glassrønning
Håndverksenteret
Smidsrødveien 45
3120 Nøtterøy

Tlf: 33 35 22 50
E-post: post@glassronning.no

Åpningstider:
man-fre: kl.08.00 - 16.00
tor: kl. 08.00 - 17.00
Lørdager stengt.