Glassdører

Vi forhandler glassdører fra kvalitetsleverandøren DORMA. Vi leverer løsninger for dører uansett om det er til kontor, butikker, leiligheter eller offentlige bygninger. DORMAs produkter er testet på DORMAs tekniske testsenter i Tyskland. Kunnskap, kompetanse og kvalitet er begrep som kjennetegner DORMA i over 100 år.


DORMA AGILE 150 DORMOTION – myk følelse i robust utførelse

DORMA AGILEs beslagssystem for glasskyvedører er utvidet med et helt nytt produkt, en myk stopp- og drafunksjon. DORMA AGILE er kjent for å klare tøffe påkjenninger. Nå finnes også muligheten å få en myk stopp- og drafunksjon, og man unngår å belaste glassdøren.

Med DORMOTION kombineres en myk og behaglig stopp- og drafunksjon med alle DORMA AGILEs egenskaper. Uvanlig små beslag for skyvedører og skjult teknikk under en designet profil. Fordelene er store og av høyeste nivå når det gjelder teknikk, stor valgfrihet i plassering og mestrer glasspaneler opp til 150 kg.

Bruksområde
For innvendige skyvedører i glass. Kontor- og bedriftslokaler. Gallerier. Få større romfølelse og skap bedre lysforhold ved ombygging, renovering og nybygg.

Egenskaper
Beslag for skyvedører i glass med elegant, automatisk stopp- og drafunksjon. Systemet kan monteres mot vegg eller tak. Finnes i 2 ulike versjoner, DORMOTION Type L og DORMOTION Type XL. Vennligst kontakt oss ved valg av DORMOTION.

Korrosjonssikker i h.h.t. EN 1670 klasse 4.
Finnes i følgende tykkelser på glasset: 8-13,5 mm.
Ulike overflatebehandlinger: Lakkert, anodisert og børstet rustfritt stål.

Vennligst kontakt oss for ytterligere informasjon.

 

Dorma Agile 150 Dormotion

For mer info om DORMAs produkter, se www.dorma.no

Kontakt oss

Vi holder til på Håndverksenteret ved Smidsrødveien på Nøtterøy.
Ring oss gjerne, eller bruk skjemaet under.

AS Glassrønning
Håndverksenteret
Smidsrødveien 45
3120 Nøtterøy

Tlf: 33 35 22 50
E-post: post@glassronning.no

Åpningstider:
man-fre: kl.08.00 - 16.00
tor: kl. 08.00 - 17.00
Lørdager stengt.