Solkontrollerende glass

I vårt sortiment finner du flere typer solbeskyttelsesglass som kan brukes i isolerglass. Hvilket du bør velge, kommer an på krav og bruksområder.

Saint-Gobain sin nyeste solbeskyttelsesglass er SGG COOL-LITE XTREME 60/28.

Gjennomfargede solbeskyttelsesglass som mørkner med økende tykkelse. Det mest brukte glasset i denne gruppen er SGG PARSOL. SGG PARSOL finner du under enkeltglass.

Hardbelagte solbeskyttelsesglass som har et solvarmebegrensende belegg og noen ganger også er gjennomfarget, dvs. at belegget er lagt på et SGG PARSOL-glass. Det mest brukte glasset er SGG ANTELIO.

Mykbelagte solbeskyttelsesglass som har et solvarmebegrensende belegg. Det mest brukte glasset er SGG COOL-LITE CLASSIC.

Mykbelagte solbeskyttelsesglass som begrenser både sol- og romvarmen. Glassene er nøytrale, og de mest brukte er SGG COOL-LITE SKN 178, SKN 165B, SKN 174 og SKN 154. Belegget kan også legges på SGG PARSOL-variantene.

SGG COOL-LITE XTREME 60/28 er et glass med ekstremt forhold mellom lys og solenergitransmisjon. Selektiviteten (andelen synligt lys i forhold til solenergi) er høyere enn 2!

SGG CLIMAPLUS SCREEN er et isolerglass med integrert avskjerming.

SGG LUMITOP er et isolerglass som brukes for å justere retningen på dagslyset som strømmer inn i rommet.

Kontakt oss

Vi holder til på Håndverksenteret ved Smidsrødveien på Nøtterøy.
Ring oss gjerne, eller bruk skjemaet under.

AS Glassrønning
Håndverksenteret
Smidsrødveien 45
3120 Nøtterøy

Tlf: 33 35 22 50
E-post: post@glassronning.no

Åpningstider:
man-fre: kl.08.00 - 16.00
tor: kl. 08.00 - 17.00
Lørdager stengt.