Diplomat - Innedører

Massive dører

Massive innerdører er av høy kvalitet i tidsriktige modeller. Dette er solide dører med lang levetid. De massive døren fåes i furu ubehandlet, furu lakkert, hvitmalt, og bjørk. De ulike modellene varierer fra minimalistisk stil med rette linjer til gode gammeldagse speildørene med og uten glass.

Ønskes eikedører kan vi anbefale våre franske massive dører med eikekarm og løfte hengsler som standard. Dette er særegne dører fra vår leverandør Roziere. Diplomat lagerfører en flere modeller og overflater - sjekk vår nettbutikk for lagerhold.

Formpressede dører

Formpressede lettdører fåes kun i hvitmalt utførelse. Dette er etterspurte innerdører som har fått god mottagelse i markedet. De ulike modellene varierer fra slett dør til 2 -, 3 - og 4 - speils dører.

Christer og Christopher fåes også med glass. Dører med høy og lav brystning er lagerførte modeller og har vært svært populære i mange år. Men vi kan tilby flere modeller med glass; Christopher 3GLS, Christopher 6GLs og Christopher 10GLS. Dørene leveres med klart herdet glass som standard. Disse modellene er kun bestillingsvarer.

Slett hvit lettdør i tett utførelse har vært på markedet i mange år. Diplomat kan også tilby 2 typer glassdører i samme utførelse; Lettdør m/helt glass og Lettdør G90 (brystning 90cm). Standard glass er klart herdet og disse modellene er bestillingsvarer.
 
 
 Diplomat innedører

Ta kontakt med oss med din forespørsel om innedører fra Diplomat.

Kontakt oss

Vi holder til på Håndverksenteret ved Smidsrødveien på Nøtterøy.
Ring oss gjerne, eller bruk skjemaet under.

AS Glassrønning
Håndverksenteret
Smidsrødveien 45
3120 Nøtterøy

Tlf: 33 35 22 50
E-post: post@glassronning.no

Åpningstider:
man-fre: kl.08.00 - 16.00
tor: kl. 08.00 - 17.00
Lørdager stengt.