Lyssand Fastkarm

Fastkarmvindu passer godt der det ikke er behov for å kunne åpne vinduet for lufting, rengjøring eller rømning. Fastkarmvindu har større glassflate enn åpningsvinduer i samme størrelse, og slipper derfor inn mer lys.

Lyssand fastkarm

Bruksområder

Fastkarmvinduer passer meget godt ved siden av våre åpningsvinduer og balkongdører. Et fastkarmvindu kan utformes i nesten hvilken som helst form; rektangulært, kvadratisk, skråkarm eller en annen løsning.

Fastkarmvindu kan også kombineres med åpningsvindu i samme karm. Dette gjør det enkelt å finne den beste løsningen for fasadedesign, lystilgang og utsikt.

Som standard leveres vinduet med monteringsbeslag og uten spikerhull. Den innvendige karmen får derfor ingen skjemmende propper for å dekke over spikerhull.

Teknisk kvalitet

Lyssand Fastkarm er laget av laminert fingerskjøtet furu som er vakuumimpregnert. Dette gir en rekke fordeler, som;

  • maksimal stabilitet ved temperatur- og værforandringer
  • ingen kvist
  • god isolasjon takket være treets mange luftporer
  • lang levetid

Ferdigmalte vinduer males etter at materialene er tørket og utfrest, men før sammensetting. Det gir beskyttelse overalt: I glassfalser, under beslag og i alle profiler - steder du aldri senere vil komme til.

Glasset sikres ved at det er limt til treverket i alle fire hjørner.

Miljø

Treprofilene i et Lyssand Toppsving-vindu er laget av furu. Fordelen med furu er at det er et miljøvennlig materiale som kan resirkuleres, samtidig er det en fornybar ressurs.

Farger og overflate

Fastkarmvindu leveres som standard hvitmalt i fargekode NSC-S0502Y. Vinduene tilbys også ferdigmalt i en annen NCS farge, eller med ulik farge utvendig og innvendig. Kan også tilbys i ubehandlet utførelse. For å sikre lengre levetid er treprofiler vakuumimpregnert.

Som et vedlikeholdsfritt alternativ tilbys Lyssand Fastkarmvinduer bekledd med aluminium utvendig. Disse fås i 8 standardfarger til samme pris som hvit.

Glassalternativer

Fastkarmvindu fås med ulike glassalternativer, for eksempel; selvrensende, soldempende, lyddempende, sikkerhetsglass eller kombinasjoner av disse.

For enklere renhold anbefales løsning med selvrensende glass på vanskelig tilgjengelige fasader.

Sprosser

Fastkarmvindu kan deles i mindre ruter med sprossetypene gjennomgående, avtagbare eller pålimte. Sprosser tilbys i ulike bredder og kombinasjonsløsninger.

Tilbehør

Til Fastkarm tilbys også ferdigjusterte og malte foringer med eller uten blomsterbrett.

 

Kontakt oss

Vi holder til på Håndverksenteret ved Smidsrødveien på Nøtterøy.
Ring oss gjerne, eller bruk skjemaet under.

AS Glassrønning
Håndverksenteret
Smidsrødveien 45
3120 Nøtterøy

Tlf: 33 35 22 50
E-post: post@glassronning.no

Åpningstider:
man-fre: kl.08.00 - 16.00
tor: kl. 08.00 - 17.00
Lørdager stengt.