NorDan Kombinasjonsvindu - innadslående

Smekker løsning for kombinasjon av innadslående og faste vinduer. Ypperlig for store glassflater.

I de fleste bygg brukes faste vinduer i kombinasjon med lukkevinduer. NorDan produserer alle former og formater for kombinasjonsløsninger innenfor de begrensinger kravet til sikkerhet og vekt stiller. Denne løsningen gir mulighet for å bruke større glassflater. Når du også tar med isolasjonsevnen i våre karmer og anbefalte funksjonsglass, oppnår du frihet til å møblere helt ut i "naturen". I kombinasjon med våre lukkevinduer kan det gi særegne og arkitektonisk spennende muligheter med ypperlig funksjon.

Kombinasjonsvinduet - innadslående

NB! Faste karmer kan ikke brukes i rom hvor det stilles krav til rømningsvei eller lufting. Vaskemulighetene bør også vurderes nøye i forhold til plassering i bygget.

Markedets smekreste innadslående kombinasjonsvindussystem!

De siste årene har markedet i stigende grad etterspurt store faste karmer oppdelt i ruter med en eller flere lukkerammer. NorDan har lenge kunnet tilby utadslående lukkerammer i fast karm. Vårt innadslående vindussystem er utviklet med krav om vakker design og smekre profiler som gir maksimal lysgjennomgang. Samtidig gir konstruksjonen rene linjer sett innenfra fordi sprosser og losholter har samme dimensjon uavhengig av om det er i lukkeramme eller fast felt. Kombinasjonsvinduet egner seg glimrende i spesielle kombinasjoner. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Kontakt oss

Vi holder til på Håndverksenteret ved Smidsrødveien på Nøtterøy.
Ring oss gjerne, eller bruk skjemaet under.

AS Glassrønning
Håndverksenteret
Smidsrødveien 45
3120 Nøtterøy

Tlf: 33 35 22 50
E-post: post@glassronning.no

Åpningstider:
man-fre: kl.08.00 - 16.00
tor: kl. 08.00 - 17.00
Lørdager stengt.