Nordvestvinduet Alu/tre

Dette er fremtidens vindu, og et meget godt valg med tanke på miljøet. Solid pulverlakkert eller eloksert aluminium utvendig, og malt, oljet eller lakkert tre innvendig. Vask vinduene og smør hengslene regelmessig, men maling kan du glemme.

Aluminium/tre fra Nordvestvinduet

Moderne alu/tre-system må ikke sammenlignes med eldre og enklere løsninger. Her er alt gjennomført, fra første til siste detalj. Distanse for god lufting i aluminium istedet for plast. Rustfrie skruer i alle klips. Ingen glasslister som kan falle av eller gi råteskader ved innfesting.

Vinduer og dører i alu/tre kan leveres som lydvinduer, sikkerhetsvinduer, brannvinduer, lavenergi og passiv-vinduer og med stort sett alle glasstyper. Både inn- og utadslående vinduer, slagdører og skyvedører kan leveres i aluminium/tre.

Selvfølgelig gir aluminium/tre best uttelling på vedlikeholdskostnader i værharde strøk. Produktene er konstruert for å tåle "Storm ved Stad." år ut og år inn. Men det er fremfor alt også et meget pent og smekkert system som passer inn i alle bygg: Aluminium/tre vinduer gir en enorm fleksibilitet og sparer tid og penger på vedlikehold. Skoler, sykehjem, kontorer og industribygg er typiske brukere over det ganske land, men flere og flere benytter også vedlikeholdsfrie vinduer i boliger.

Ta gjerne kontakt med oss for mer info om produkter i alutre!

Kontakt oss

Vi holder til på Håndverksenteret ved Smidsrødveien på Nøtterøy.
Ring oss gjerne, eller bruk skjemaet under.

AS Glassrønning
Håndverksenteret
Smidsrødveien 45
3120 Nøtterøy

Tlf: 33 35 22 50
E-post: post@glassronning.no

Åpningstider:
man-fre: kl.08.00 - 16.00
tor: kl. 08.00 - 17.00
Lørdager stengt.