Ytterdører

Vi fører en en rekke ytterdører fra flere kjente merker. Ta gjerne kontakt med oss for tilbud på din nye ytterdør - ferdig montert. Vi leverer ytterdører i forskjellige materialer som for eksempel tre, aluminium og PVC. Ulike brosjyrer og kataloger finner du nederst på denne siden.
 Brosjyrer og kataloger
  PDF

Nordic Door

Nordic Door er Norges største dørprodusent med et bredt sortiment.
 Last ned PDF
  PDF

Harmonie

Inngangspartiet er det første som ønsker dine venner og familie velkommen til ditt hjem. Kvaliteten i dører fra Harmonie skal oppleves hver eneste dag.
 Last ned PDF
  PDF

Tundøren

Hovedkatalogen. Spennende design, farger og materialer gjør at du kan velge dører som passer best til nettopp din bolig. Tundøren har utvalget enten du ønsker det tradisjonelle og tidløse eller stramme og stilsikre.
 Last ned PDF
  PDF

Tundøren Premium

Premiumkatalog fra Tundøren med dører av deres beste kvalitet. Med lang erfaring som produsent av dører, vet Tundøren hvor viktig det er å velge god kvalitet.
 Last ned PDF
  PDF

Diplomat

Det sies at det ikke finnes dårlig vær, bare dårlige klær. Hos Diplomat har vi overført dette uttrykket til dørene våre. Når alt kommer til alt har vi som kjent litt dårlig vær. Ganske ofte påvirker dette bygningene våre på forskjellige måter. I huset ditt står døren som en siste utpost mot varme, vind, fuktighet, kulde og alle andre eksterne faktorer
 Last ned PDF
  PDF

Schüco ADS 70 HD

Schüco ADS 70 HD er utviklet for å kunne realisere store dørparti som skal tåle høy bruksfrekvens. Døren er veldig stabil og har en lang levetid. Den er høyisolert og kan konstrueres som doble dører med en åpningsbredde på opp til 2 600 mm.
 Last ned PDF
  PDF

Ege

I over 70 år har EGE Dører produsert flotte og kvalitetssikre dører. Etter krigen startet Asbjørn Ege sammen med sine sønner en liten trevarefabrikk i Egersund. Det er i dag Asbjørn Ege, barnebarn av grunnlegger Asbjørn Ege, som er produksjonssjef. Erfaring har blitt samlet opp gjennom tidene og sørget for at EGE Dører har ledet an i markedet – med nye design og nye tekniske løsninger.
 Last ned PDF
Kontakt oss
  Tilbake
Kontakt oss

Vi holder til på Håndverksenteret ved Smidsrødveien på Nøtterøy.
Ring oss gjerne, eller bruk skjemaet under.

AS Glassrønning
Håndverksenteret
Smidsrødveien 45
3120 Nøtterøy

Tlf: 33 35 22 50
E-post: post@glassronning.no

Åpningstider:
man-fre: kl.08.00 - 16.00
tor: kl. 08.00 - 17.00
Lørdager stengt.