Sikkerhetsfilm

Sikkerhetsfilm

Vi har et stort utvalg innen splint- og sikkerhetsfilm, med og uten solskjerming. Samtlige sikkerhetsfilmer har godkjente EU tester.

- Beskytter mot innbrudd og hærverk
- Meget bra beskyttelse ved eksplosjoner
- Personvern mot glasskader
- Følger europeiske standarder for sikkerhet
- Usynlig besyttelse
- UV - beskyttelse
- Ripebeskyttelse
- Rask montering
- Ingen service i ettertid
- Kan enkelt fjernes

Beskyttelse mot glassrelaterte farer begynner med Glass-Gard® sikkerhetsfilm.
Risikoen for personskade ved en glassrelatert ulykke er noe som alle i forretningslivet burde ha i tankene. Glass-Gard® sikkerhetsfilm er spesielt designet for å holde sammen glass som har knust eller sprukket, den holder glasset fast i det sterke limet som gjør at den fungerer som en tynn barriere.
 
Glass-Gard® forhindrer flyvende skarpt glass i å være en fare.
 
Sikkerhetsfilm er anbefalt av mange forbrukere innen sikkerhetsorganisasjoner som en effektiv måte å beskytte mot glassrelaterte skader. Enten om du er bekymret for skader forårsaket av naturkatastrofer, om du arbeider med usikre jobber som kan føre til fysiske angrep eller om du rett og slett ønsker beskyttelse mot kriminell aktivitet så er Glass-Gard® en sikkerhetsfilm som vil fungere for deg.
 
 
 
Hva er Glass-Gard®?
Konstruert med et sterkt limsystem, Glass-Gard® er en tynn polyester film som blir montert på innsiden av glasset på dine vinduer/dører. Når den er profesjonelt installert gir dette klare produktet en utrolig bra beskyttelse som ikke er synlig.
 
Glass-Gard® er også tilgjengelig med integrert solfilm som i tillegg til sikkerhet kan tilby økt privatliv, fjerner varme og UV-stråling fra solen, reduserer energiutgifter og gir et unikt utseende til ditt hjem eller arbeidsplass

Kontakt oss

Vi holder til på Håndverksenteret ved Smidsrødveien på Nøtterøy.
Ring oss gjerne, eller bruk skjemaet under.

AS Glassrønning
Håndverksenteret
Smidsrødveien 45
3120 Nøtterøy

Tlf: 33 35 22 50
E-post: post@glassronning.no

Åpningstider:
man-fre: kl.08.00 - 16.00
tor: kl. 08.00 - 17.00
Lørdager stengt.