Vindusfilm - Spesialfilm

Spesialfilm

Vi leverer også en mengde spesialfilmer som UV-film, flere typer dekorfilm med mønster, anti-grafitti film, et stort utvalg i farget film samt frostet innsynsfilm.
Det finnes et utall muligheter med solfilm så ta gjerne en prat med oss så skal vi hjelpe deg med å kartlegge dine behov.

UV-Beskyttelse
En UV-film er en spesialfilm som er konstruert for å beskytte varer, kunst og lignende gjenstander mot skader som bleking og falming fra solens UV stråler. Filmen er en helt gjennomsiktig film som ikke hindrer hverken innsyn eller utsyn, men som kun beskytter mot solskader.

Innsynsfilm
Ved en rekke anledninger så ønsker man, eller har et behov for å måtte skjerme hele eller deler av innsynet inn i et område.
Innsynsfilm er en del av spesialfilmserien som hindrer innsyn på forskjellige måter. Det kan være frostet film som en del av en dekor, en enveis reflekterende speilfilm, eller en blokkeringsfilm som hindrer all form for sikt begge veier.

Anti - grafitti film
Anti-grafitti film er en film som beskytter underlaget mot grafitti, riper og annen herværk. Den er lett byttbar, optisk helt gjennomsiktig og inneholder også et UV filter.

Fargede og mønstrede filmer
Ønsker du litt mer farge i hverdagen? Da er dekorative filmer eller fargefilmer noe for deg. Med et utall forskjellige farger og typer er det bare å la fantasien ta overhånd. Vi hjelper deg gjerne med utvelgelsen.

Kontakt oss

Vi holder til på Håndverksenteret ved Smidsrødveien på Nøtterøy.
Ring oss gjerne, eller bruk skjemaet under.

AS Glassrønning
Håndverksenteret
Smidsrødveien 45
3120 Nøtterøy

Tlf: 33 35 22 50
E-post: post@glassronning.no

Åpningstider:
man-fre: kl.08.00 - 16.00
tor: kl. 08.00 - 17.00
Lørdager stengt.